luni, 24 aprilie 2017

În atenția domnului președinte Klaus Johannis,
În atenția domnului prim ministru Sorin Grindeanu

Noul președinte ANCOM ???

Nu știm încă cine este noul președinte ANCOM deși postul este vacant începând de astazi, iar fostul președinte, Cătălin Marinescu, a anunțat din timp intenția de a demisiona. Timp a fost, peste o lună, sa se fi nominalizat un nou președinte ANCOM, dar cu toate acestea la momentul vacantării postului nu a fost anunțat niciun nume.
Domnule prim-ministru Sorin Grindeanu și fost ministru al telecomunicațiilor ar fi trebuit să nominalizai o persoană, de preferință bun cunoscător al telecomunicațiilor ca afacere si tehnologie, etc. care să fie apoi trimisă spre validare președintelui țării.
Domnule președinte Klaus Johannis vă amintesc că în spriltul ”lucrului bine făcut” ar fi trebuit să semnați numirea unui nou președinte ANCOM în intervalul scurs de la anunțarea demisiei.
Iar pentru a veni în ajutor, imediat după anunțarea demisiei domnului Cătălin Marinescu, am și făcut o propunere pentru funcția de președinte ANCOM - Alexandru Petrescu, fost director Poșta Română și fost candidat la funcția de președinte ANCOM acum circa un an când se punea problema înlocuirii domnului Cătălin Marinescu, actualmente ministru. .
Iar dacă a fost prea puțin o propunere mai adaug încă două cu speranța că procesul de nominalizare se va accelera. Ambii sunt din ANCOM cu o îndelungată experiență în telecomunicații:
- Bogdan Iana, inginer cu o bogată experiență si expertiză în administrarea resurselor limitate și liderul echipei care a organizat prima licitație de spectru din România în 2012
- Eduard Lovin, inginer cu bogată experiență și expertiză în reglementare cu un rol important în încercarea de resuscitare a proiectului RoNet

Domnilor decidenți, vă rog să decideți și să nominalizați cât mai repede un președinte pentru ANCOM, autoritate care administreaza o industrie cu venituri de circa 4 miliarde euro.pe an și cu o contribuție deosebită la progresul economiei naționale.  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu